Nonsense- Tijdelijk gesloten

De sociale hub van Domein de Kleine Witrijt. Proosten en activiteiten.

Tegenover camping De Kleine Witrijt ligt Pub, gift- en craftshop Nonsense, welke eveneens wordt geëxploiteerd door de familie Smeulders – Berendsen. Pub, gift- en craftshop Nonsense is een ruim twee hectare groot terrein met diverse faciliteiten. Eén hiervan is onze Horeca, een petit restaurant en een groot en sfeervol terras. U kunt bij ons terecht voor een hapje, lunch en diner of voor om te genieten van de landelijke omgeving onder het genot van een kopje koffie, een lekker speciaal biertje of een heerlijk glas wijn. Pub, gift- en craftshop Nonsense heeft een moestuin van ruim 3000 vierkante meters en al onze groenten en een groot deel van het fruit dat wij u serveren komt uit eigen tuin. Wij tuinieren zo biologisch als mogelijk en bieden u een keur aan soorten. Deze groenten zijn ook te koop tegen zeer schappelijke prijzen en campinggasten kunnen hun bestelling bij ons doorgeven.

Ook voor recreatieve activiteiten en tal van arrangementen kunt u bij ons terecht. Nonsense is het vertrek- en eindpunt bij uitstek voor uw wandeling en/ of fietstocht. Speciaal voor u hebben we routes uitgezet, die u langs de mooiste plekjes voeren.

Pub, gift- en craftshop Nonsense is een openbaar terrein en tevens het leer-werkbedrijf van De Eburon. Hier worden mensen begeleid met een psychische- en/of een (licht) verstandelijke beperking. Deelnemers worden betrokken bij alle voorkomende werkzaamheden en zo ook bij de Horeca. Onze deelnemers zijn van veel zaken op de hoogte, maar het kan voorkomen dat zij uw vragen niet kunnen beantwoorden. Vraagt u in dat geval gerust naar één van de begeleiders.

Indien u wilt reserveren voor lunch of diner dan kunt u bellen met 0497745050. Voor arrangementen of grotere groepen neemt u contact op via horeca@dekleinewitrijt.nl

Nonsense is tijdelijk gesloten. We houden U op de hoogte van de ontwikkelingen!