Zoek en boek jouw verbijf

>

Over de Kleine Witrijt

Camping ‘De Kleine Witrijt’ – Uw landingsplaats voor een rustieke kampeervakantie.

Wij ontvangen u graag op ons domein voor een pitstop bij onze Horeca of voor een verblijf op onze camping ‘De Kleine Witrijt’, een sfeervolle camping midden in een bosrijke omgeving in de Brabantse Kempen. Onze camping kenmerkt zich door haar rustige ligging, een ruime opzet, schone- en ruime sanitaire voorzieningen en een groot weidelandschap met wilde bloemen en kruiden, omzoomd door natuurlijke houtwallen. U vindt hier ook onze Oer-Hollandse landgeiten die deze weide begrazen.

 

Vrijheid in de natuur.

Alle faciliteiten en informatie over de camping.

De kracht van onze camping zit hem in haar ligging midden in de natuur met vele mogelijkheden voor buitenrecreatie, een ruime opzet van het terrein en kampeerplaatsen en nette, goed onderhouden faciliteiten.

Lees meer

Verken de omgeving van onze camping.

Op onze camping ligt een 1,5 hectare groot weidelandschap van wilde bloemen en kruiden. Het gebied is omzoomd door natuurlijke houtwallen. Wij bieden jou alle rust, ruimte, ontspanning én gastvrijheid in een natuurlijke omgeving.

Lees meer

Laat u verrassen bij onze Pub, gift- en craftshop Nonsense

U kunt bij de tegenover gelegen Pub, gift- en craftshop Nonsense terecht voor een lekkere lunch, tussendoortje of diner met groenten en fruit uit onze eigen tuin en een uitgebreide bierkaart.

Lees meer

Alle informatie bij de hand.

Download de Camping Comfort app.

Hoe laat is de receptie open? Waar kan ik fiets- en wandelroutes vinden? Wat staat er op het menu dit weekend bij Nonsense? De Camping Comfort app geeft je alle antwoorden. Zo heb jij een zorgeloze vakantie bij de Kleine Witrijt.

 

Dit zeggen onze bezoekers