Faciliteiten

Camping de Kleine Witrijt

Jouw landingsplaats voor een rustieke kampeervakantie.

 

 

Onze camping is toegankelijk voor een breed publiek en voor velerlei kampeermiddelen, zoals tenten, tenttrailers/vouwwagens, caravans en campers. Er zijn echter geen “vaste” kampeerplaatsen voor meer permanente kampeermiddelen en slechts een zeer beperkt aantal seizoens-arrangementen. Wij hebben over het algemeen geen plaatsen die toegewezen worden aan specifieke kampeermiddelen, dus staan caravans, tenten en campers door elkaar. Voor trekkerstenten zijn extra mogelijkheden en voor heel grote campers en caravans (boven 10 meter) zijn deze beperkt.

De kracht van onze camping zit hem in haar ligging midden in de natuur met vele mogelijkheden voor buitenrecreatie, een ruime opzet van het terrein en kampeerplaatsen en nette, goed onderhouden faciliteiten.

 

 

De gemiddelde bezoeker is een levensgenieter die geniet van de eenvoudige dingen in het leven, is gericht op (natuur)beleving en zoekt gezelligheid en contacten. Daarnaast zoekt deze bezoeker ook comfort en rust. Hoewel onze camping geen kloostertuin is, wordt op onze camping verwacht dat mensen rekening houden met elkaar en bedacht zijn op een gematigde snelheid van verkeer op het campingterrein, een respectvolle en hygiënische omgang met faciliteiten zoals afval-verzamelpunten en sanitair, en een gematigd volume van muziek en stemgeluid (tussen 23:00 uur en 10:00 uur wordt enige stilte verwacht).
Voor de meer uitbundige activiteiten en gedrag is ons terrein aan de overzijde van de camping bij onze horeca uitspanning. Hier zijn tal van activiteiten en arrangementen mogelijk.

Openingstijden receptie

Maandag tot en met donderdag
09:00 uur tot 10:30 uur en van 18:30 uur tot 20:00 uur

Vrijdag
09:00 uur tot 10:30 uur

Zaterdag
09:00 uur tot 10:30 uur en van 18:00 uur tot 20:00 uur

Zondag
09:00 uur tot 10:30 uur

*aankomsten zijn in principe tussen 13:00 en 19:00 uur, tenzij anders is afgesproken. Je kunt de caravan of camper op de aangewezen plek zetten bij aankomst (met inachtneming van onze huisregels betreffende plaatsing van het kampeermiddel). Mocht je niet weten waar je moet staan, dan vind je daarover informatie op het bord bij de receptie. Je kunt je later melden of wij komen bij je langs. Wij willen je vragen om voor betalingen en wijzigingen in reserveringen enkel, tussen deze tijden, bij de receptie te komen. Voor vragen en andere dringende zaken kun je je buiten openingstijden van de receptie ook melden bij Nonsense pub (schuin tegenover de camping) tijdens de openingstijden, hieronder;

 

Openingstijden Nonsense

Maandag & dinsdag
Gesloten

Woensdag & donderdag
11:00 uur tot 17:00 uur

Vrijdag
11:00 uur tot 20:00 uur

Zaterdag
Gesloten

Zondag
11:00 uur tot 20:00 uur

Buiten deze tijden kun je je in noodgevallen ook melden aan de voordeur van het woonhuis 3a aan de overzijde van de camping of bellen met 0497 745044. Mochten wij niet aanwezig zijn dan zijn wij bereikbaar onder nummer 0612094963. Vragen die uitstel kunnen verdragen kun je ook aan ons mailen; info@dekleinewitrijt.nl